ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 2108217227 ΚΑΙ 2108835587 Ή ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ email στο info@stern.gr.

Επιλέξτε τρόπο τιμολόγησης: Απόδειξη ή Τιμολόγιο κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας ή την αγορά στον χώρο μας.

  • Απόδειξη λιανικής
  • Τιμολόγιο για ελεύθερους επαγγελματίες και για εταιρείες

1. ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 4-6 εργάσιμων ημερών. Η αποστολή στον νομό Αττικής θα πραγματοποιείται είτε με αυτοκίνητο της εταιρίας μας, είτε με courier.
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας.

2. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 6-10 εργάσιμων ημερών. Η αποστολή εκτός νομού Αττικής θα πραγματοποιείτε  με εταιρία γενικών μεταφορών (πρακτορείο). Τα εμπορεύματα θα παραδίδονται στο αντίστοιχο πρακτορείο μεταφορών που θα μας υποδείξει ο αγοραστής ή στα αντίστοιχα πρακτορεία μεταφορών που συνεργάζεται η εταιρεία μας. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το πρακτορείο και ο πελάτης. Η μεταφορά των εμπορευμάτων με πρακτορείο γίνεται με ευθύνη του πελάτη και τα έξοδα αυτού επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας.

3. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών και εκτός Ελλάδος. Στην περίπτωση αυτή ο τρόπος και τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.

Σε περίπτωση που το αντικείμενο δεν μπορεί να μεταφερθεί από ασανσέρ, ή το βάρος του είναι μεγάλο για την μεταφορά του από σκάλες, γίνεται χρήση αναβατορίου, του οποίου τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1.  Mέσω e-mail. Στείλτε την παραγγελία σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@stern.gr , με τα εξής στοιχεία : κωδικό προϊόντος, ποσότητα, όνομα, επώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, τ.κ., τρόπος πληρωμής.

2. Τηλεφωνικά. Δώστε την παραγγελία σας, καλώντας την εταιρεία μας στο: 2108217227 και 2108834487

3. Μέσω e-shop συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ

  • Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που εισάγετε είναι σωστή.
  • Η παράδοση του πακέτου σας μπορεί να χρειαστεί έως και 6 εργάσιμες ημέρες, γεγονός που οφείλεται στη διαθεσιμότητα αποθεμάτων.
  • Είναι προτιμότερο να εισάγετε μια διεύθυνση παραλαβής στην οποία κάποιος θα είναι παρών για να παραλάβει την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια ωρών εργασίας, όπως για παράδειγμα στο χώρο εργασίας σας. Εάν δεν βρίσκεται κανείς εξουσιοδοτημένος να παραλάβει και να υπογράψει για την παραγγελία στoν τόπο παραλαβής, θα αφήνεται στο γραμματοκιβώτιο σας ένα σημείωμα ενημερώνοντας σας για τη μη ολοκληρωμένη παράδοση και για το πού θα μπορέσετε να παραλάβετε τα πακέτα. Σε περιπτώσεις που το δέμα θα επιστρέφεται στο STERN λόγω του ότι δεν παραλήφθηκε ή λόγω δήλωσης λανθασμένης διεύθυνσης, θα αποζημιώνουμε την τιμή αγοράς αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, τα οποία βαραίνουν εσάς.
  • Εάν το προϊόν καταστραφεί κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα το STERN και εάν είναι δυνατόν στείλτε φωτογραφίες.