Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Το πρώτο κατάστημα της Εταιρεία μας, το «STERN» ιδρύθηκε το 1975, στο κέντρο της Αθήνας από τον Πόθο και την Αικατερίνη Παπαδάκου.

Το προοδευτικό και επιχειρηματικό τους πνεύμα, ήταν η κινητήριος δύναμη που έκανε την εταιρεία να διακριθεί αμέσως. Κατάφεραν να κατακτήσουν την πρωτοκαθεδρία στις εισαγωγές από την Κίνα και την Ιαπωνία, φέρνοντας, για πρώτη φορά, την τέχνη της Απω Ανατολής, στον ελλαδικό χώρο .

Η επιτυχημένη πορεία συνεχίστηκε, ανοίγοντας υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας παράλληλα, εκτός από το λιανικό εμπόριο, και το χονδρικό σε όλη την Ελλάδα, στις Βαλκανικές Χώρες και την Κύπρο. Μετά από πολλές διακρίσεις και πρωτοπορίες στο χώρο των χειροποίητων ειδών σπιτιού, εξακολουθεί να κατέχει την καινοτομία στην μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού έργα τέχνης.

Σήμερα, οι διάδοχοι της εταιρείας , με συνοδοιπόρο την 43ετή εμπειρία στο χώρο, συνεχίζουν την επιτυχημένη διαδρομή, με στόχο την προσέλκυση και την μύηση, παλιών και νέων πελατών της, στην αυθεντική χειροποίητη τέχνη της Απω Ανατολής. Σας περιμένουμε να περιπλανηθείτε στο χώρο της χειροποίητης και διαχρονικής τέχνης και να ανακαλύψετε ιδέες διακόσμησης και λύσεις για το σπίτι και όχι μόνο, στον χώρο του επίπλου, της πορσελάνης, του φωτιστικού, των χαλιών.

Ελάτε να γνωρίσετε την ιστορία της παράδοσης της Απω Ανατολής, στον Ναό Της Τέχνης. Ανακαλύψετε την «ΑΝΕΣΗ, την ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ , την ΕΠΕΝΔΥΣΗ», μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας από ΜΑΣΙΦ ΕΠΙΠΛΑ ΞΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ, ΛΑΚΑ και άλλων υλικών. Η πορσελάνη μας είναι από τους μεγαλύτερους οίκους της Ιαπωνίας και Κίνας , KUTANI, GOLD IMARI, CANTON με τις μοναδικές τεχνικές κατασκευής SATSUMA, CLOISONNE .Η πλούσια συλλογή μας , απαράμιλλης ποιότητας σε μοναδικά, παλιά σχέδια, συνδυάζει απόλυτα την αρμονία του χώρου με το λειτουργικό design, τις σύγχρονες minimal γραμμές με χειροποίητα, μοναδικά, διαχρονικά έργα τέχνης.